UNITE Agenda

October 6-7, 2021    St. Cloud, MN

October 6th

9:00 AM RPAC Annual Meeting

9:00 AM Attendee Registration Opens

10:00 - 11:00 AM Opening Session: Still Standing. Still Smiling. with John Kriesel (no CE)

11:15 AM - 12:15 PM The Role of the Realtor® in a Post-AI World with Jeff Turner  (Pending approval for 1 hour of CE)

12:15 - 1:45 PM Lunch & Safety Program: Beverly & Beyond: The Best Tips Learned Since Losing My Sweet Mom with Carl Carter  (approved by the Minnesota Department of Commerce for 1 hour of Real Estate CE)

2:00 - 3:00 PM Market Update 2021 with David Arbit  (approved by the Minnesota Department of Commerce for 1 hour of Real Estate CE)

3:15 - 4:45 PM RMLS Panel Update: How Structural Changes in Real Estate Will Impact Consumers with Victor Lund and John Mosey (Pending approval for 1.5 hours of CE)

5:00 PM Awards & Installation Dinner (separate ticket must be purchased - REGISTER HERE)

5:00 - 6:00 PM Cocktail Reception

6:00 PM Dinner Served

October 7th

8:00 AM Attendee Registration & Expo Opens

9:00 - 10:00 AM MNR on the Hour

10:15 - 11:15 AM Breakout Session #1:

  • Sean Carpenter - Leave Your Mark - How to Earn Top of Mind Awareness from Your Customers, Clients and Community (approved by the Minnesota Department of Commerce for 1 hour of Real Estate CE)
  • Shay Hata - 15 Creative Lead Generation Ideas (approved by the Minnesota Department of Commerce for 1 hour of Real Estate CE)
  • Richelle Taylor - Unconscious Bias in Real Estate (approved by the Minnesota Department of Commerce for 1 hour of Real Estate CE)

11:30 AM - 1:00 PM Expo & Lunch

1:15 - 2:15 PM Breakout Session #2:

  • Sean Carpenter - How to Keep in Touch When We Aren't Supposed to Be Touching (approved by the Minnesota Department of Commerce for 1 hour of Real Estate CE)
  • Brandon Doyle - Smart Homes (approved by the Minnesota Department of Commerce for 1 hour of Real Estate CE)
  • Shay Hata - How to Automate Your Business to Increase Efficiency (approved by the Minnesota Department of Commerce for 1 hour of Real Estate CE)

2:30 - 3:30 PM Breakout Session #3:

  • Brandon Doyle - Getting Found Online (approved by the Minnesota Department of Commerce for 1 hour of Real Estate CE)
  • Shay Hata - How to Go From a Solo Agent to Building a Team (approved by the Minnesota Department of Commerce for 1 hour of Real Estate CE)
  • Trey Scott - Creating a Diverse Business Strategy (approved by the Minnesota Department of Commerce for 1 hour of Real Estate CE)
3:45 - 5:00 PM Closing Session: Lessons on Success from My Dry Cleaner with Tommy Choi